Individualni vpogledi v 2020

Se želiš energetsko pripraviti na 2020?

 

Pred nami je leto 2020! To bo leto uresničitve dolgoletnih hrepenenj in sanj. Leto nagrad, ki smo jih čakali in (potiho ali na glas) upali, da jih doživimo.

 

Obenem pa bo to tudi leto, ko bodo naše šibke točke, torej tisto v nas, kar je še vedno malo prekrito z meglo in morda počiva v kleti nezavednega, močno osvetljeno. Pa ne zato, ker bi nas življenje hotelo kaznovati. Nasprotno! To so tiste “black spots”, ki jih dojemamo kot blokade na poti.

 

Vendar, z besedami izjemne coachinje Alisse Nobriga: “Problems are not in our way, they ARE our way.” (“Problemi niso ovira na naši poti, temveč SO naša pot). So naša priložnost, da spremenimo svoj odziv. Se poženemo na novo pot. Gremo iz cone udobja (ki je lahko zeloooo neudobna!) in  ustvarimo svojo novo cono obilja vseh sort. Zate.

 

Če si želiš: 

 

  • energijskega pregleda tekočega leta ter zahvale za vse, česar kar te je naučilo, in kje vse si zato napredovala (to je vse tisto, kar te je najprej ful bolelo, potem pa si iz tega potegnila modrost in zato izžarevaš zrelost – ja, ti!),
  • duhovne priprave na prihajajoče leto – poglavitni izzivi, križišča in nagrade (kako bo tvoje leto obarvano, kateri so bistveni vrhovi, ki te pričakujejo, kaj deluje in na katerih področjih je čas zrel za spremembo)
  • jasnost glede svojega poslanstva (kam d e j a n s k o vleče tvojo dušo in ne, ne rabiš imeti kristalno izostrene slike, naslednjih nekaj samozavestnih korakov bo zelo ok),
  • prejeti sporočila podpore duhovnih vodnikov (želijo to spodbuditi, te nagraditi, te malo “pocartat” – jupiiii),
  • in še kaj ;)))

 

srčno vabljena na ta prednovoletni individualni retreat. Naj bo to darilo tebi zase (ali koga drugega tebi ;))  in taka posebna popotnica za vstop v novo leto :))

 

Način: v živo na lokaciji: Ulica Gradnikove brigade 6, 1000 Ljubljana (podrobne info o lokaciji) ali preko skypa (ravno tako učinkovito!).

 

Trajanje:  60 minut

Cena:       80 eur

 

Naj bo 2020  t v o j e   leto!

sparkler-839831_1920

JA, ŽELIM VPOGLED!