Je bila DO ZDAJ to tudi tvoja zgodba?

Ogromno imaš znanja o prehrani, točno veš, katera je zdrava, nizkokalorična, poznaš vse finte z negativnimi kalorijami, kristalno jasno ti je, koliko je cukra v čem – skratka, TEORIJO OBVLADAŠ. Ko pa pride do prakse, do ene točke gre, potem pa se ustavi in čutiš, da ti en korak zmanjka – en KOŠČEK DO TISTEGA PREBOJA, KI SI GA ŽELIŠ.

Verjela si, da je za hujšanje nujna samodisciplina in močna volja, čeprav se ti zdaj, po vseh izkušnjah, močno dozdeva, da NI POANTA V STROGOSTI IN DIVJEM ODREKANJU.

Ko pride kakšna divje stresna situacija ali stiska, ki te vrže iz tira, si tko prav ne moreš pomagat, da ne bi pojedla česa – pa veš, da takrat NISI V RESNICI LAČNA, samo paše ti tisto OBČUTEK SLADKOBE, KI POMIRI IN SPROSTI.

Ogromno imaš znanja o prehrani, točno veš, katera je zdrava, nizkokalorična, poznaš vse finte z negativnimi kalorijami, kristalno jasno ti je, koliko je cukra v čem – skratka, TEORIJO OBVLADAŠ. Ko pa pride do prakse, do ene točke gre, potem pa se ustavi in čutiš, da ti en korak zmanjka – en KOŠČEK DO TISTEGA PREBOJA, KI SI GA ŽELIŠ.

Verjela si, da je za hujšanje nujna samodisciplina in močna volja, čeprav se ti zdaj, po vseh izkušnjah, močno dozdeva, da NI POANTA V STROGOSTI IN DIVJEM ODREKANJU.

Ko pride kakšna divje stresna situacija ali stiska, ki te vrže iz tira, si tko prav ne moreš pomagat, da ne bi pojedla česa – pa veš, da takrat NISI V RESNICI LAČNA, samo paše ti tisto OBČUTEK SLADKOBE, KI POMIRI IN SPROSTI.

Polna zanosa si imela veliko ponedeljkov, »KO PA RES ZAČNEM HUJŠAT« in ta entuziazem te je nekaj časa držal, potem pa IZPUHTEL – ti pa si želiš eno tako trajno motivacijo, ki ne bi bila tako naporna.

Sprobala si različne diete, ki so sicer imele kratek učinek, ampak po nekaj mesecih si bila spet na istem (ali z nekaj KILOGRAMI V PLUS).

Po koncu diete si vedno imela občutek: »Kaj pa zdaj? Ta 2 meseca sem imela jedilnike z načrtovanimi obroki do grama natančno, vse splanirano. KAKO NAJ TA (DIETNI) RITEM PRENESEM V OBIČAJNO ŽIVLJENJE?«

Že nekaj časa skušaš IZGUBITI ODVEČNE KILOGRAME, paziš in se trudiš, KONTROLIRAŠ porcije in se izogibaš »prepovedani« hrani, ampak se znova VRNEŠ na ISTO točko in si (malo) utrujena od tega ciklanja.

Imaš obdobja, ko si prepoveš jesti določeno hrano (recimo sladkarije), potem pa pride en moment – praznovanje, dopust, nekaj, ko ti KONTROLA POPUSTI in NADOKNADIŠ ZA VSE NAZAJ in postane čisto vseeno, ker si itak šla »čez«? In potem si čez čas spet daš stroge omejitve in pride moment ko… – cikel gre naprej

Največkrat zvečer, ko se vse umiri in so vse dnevne stvari za tabo in vse družinske dejavnosti obkljukane, te popade volčja lakota – mimogrede sprazniš vrečko čipsa ali čokolada nenadoma izgine (še posebej pa paše sladko-slana kombinacija).

Ampak vse to lahko pustiš v pretekliku. 

SVOJO ZGODBO LAHKO SPREMENIŠ  – ZDAJ!

 • Želiš si, da bi imela svoboden odnos s hrano, brez omejitev in prepovedi ter se v svojem telesu počutila sproščeno, zadovoljno, sprejeto, udobno.
 • Rada bi imela težo, s katero bi se v telesu počutila lahkotno, da bi imela dober občutek v telesu.
 • Obožuješ hrano in v njej bi rada uživala, ne pa se z njo in zaradi nje obremenjevala in pazila na vsak grižljaj.
 • Jasno ti je, da diete ne delujejo dolgoročno, zato raziskuješ, da bi našla način, da se znebiš odvečne teže, ki pa bo deloval zate (in ne bo še en 2-mesečni suhoparni jedilnik).
 • Veš in čutiš, da obstaja način, da v hrani ful uživaš IN je to ISTOČASNO negovalno za tvoje telo – da je hrana vama OBEMA fajn in v veselje!

Ja, TO je mogoče!

 

Seveda, tudi ZATE!

Predstavljaj si, da:

se v svojem telesu počutiš sproščeno in samozavestno,

ko ješ, dejansko uživaš, brez seznamov prepovedane hrane, raznoraznih omejitev in odpovedovanja,

imaš totalno svoboden odnos do hrane in nanjo gledaš z ljubečo in nežno energijo – ja, tudi na čokolado, Sacher tortico in vse ostale sladkarije,

spontano čutiš, kaj je tvoje glede hrane, kaj ti paše, kaj je zate ta trenutek,

z lahkoto ohranjaš težo, s katero se super počutiš, pri čemer ti nobena dieta več ne predpisuje, kaj lahko in česa ne,

se počutiš celovito, izpolnjeno in nimaš več tistega notranjega potiska, da bi »filala« praznino s hrano,

imaš ful lepo povezavo s svojim telesom in čutiš, katera hrana mu paše in koliko hrane mu je OK,

se nikoli več ne rabiš borit s telesom zaradi hrane in kilogramov, ampak sodelujeta in se imata rada,

v življenju več ne rabiš štet kalorij in se z njimi obremenjevat, ker že imaš svoj izjemni kompas – tvoje telo.

To je način, ki 111% deluje DOLGOROČNO in to v OBIČAJNEM vsakdanjem življenju, BREZ:

 • divjih jedilnikov, polnih omejitev,
 • odrekanja užitkov pri hrani,
 • premišljevanja o tem, koliko kalorij je imel zdaj ta kos nevemčesa,
 • občutka, da zamujaš, ker »ne smeš« sladkarij, čipsa, pomfrija, pice…
 • sekiranja, a se boš lahko zadržala, da ne bi preveč pojedla na rojstnem dnevu od prijateljice,
 • natrpanega in napornega fizičnega treninga, ki ga komaj sfolgaš poleg vseh ostalih obveznosti,
 • kontroliranja, kdaj, kaj in koliko si v tem dnevu že pojedla in koliko lahko še lahko poješ,
 • občutka razočaranja, da ti še ni uspelo izgubiti kilogramov, kot bi si želela,
 • stalnih misli, da se moraš »nazaj držat’«.

ČUTIŠ, DA JE TO NEKAJ ZATE?

Zaživiš novo poglavje s hrano in telesom, od zdaj naprej sproščeno, pretočno, pomirjeno, v harmoniji, da počutiš celovita?

Si pripravljena, da se povežeš s svojim telesom, ga začutiš?

Da za vedno pozabiš na diete in vse, kar utrujajočega paše zraven?

Začneš uživat v hrani in to tako, da bodo srečne tvoje brbončice in telo?

Da nič več ne bežiš iz svojega telesa in se počutiš odtujeno od njega, ampak v njem uživaš in ga z veseljem neguješ?

VABLJENA NA 7-DNEVNO POTOVANJE, PO KATEREM BODO DIETE PRETEKLOST, TVOJA SEDANJOST PA LEPA POVEZNOST S TELESOM IN LAHKOTNO ODLAGANJE ODVEČNE TEŽE!

Kakšen je potovalni urnik?

Družimo se med 17. in 23. oktobrom, VSAK DAN ob 20.00 uri v varnem zavetju zaključene Zoom in FB skupinice
(Zoom je osnova, istočasno pa bo teklo tudi prek FB).

Ponedeljek, 17. 10.

Webinar #1

Prvi koraki na poti z webinarjem #1: Razlog št. 1, zakaj diete večinoma ne delujejo.

Torek, 18. 10.

Q & A #1

namenjen tvojim vprašanjem (Q & A sistem), ki se ti bodo odprla in na katera ti z največjim veseljem odgovorim.

Sreda, 19. 10.

Webinar #2

rezervirana za webinar #2: 3 miti, ki jim večina verjame in se zato nikoli ne znebi odvečne teže.

Četrtek, 20. 10.

Q & A #2

(za las, da ni petek 😊) se bomo posvetile vprašanjem, ki te bodo dodatno zanimala, podvprašanjem, ki bodo sledila in odgovorom, ki ti bodo prinesla še globlje razumevanje.

Petek, 21. 10.

Webinar #3

v webinarju #3 spoznala trik, ki te bo vsakem trenutku brez občutka, da zamujaš užitek, nežno odvrnil od najljubše sladkarije.

Sobota, 22. 10.

Povzetek

naredile bomo povzetek in gremo lahkotno čez vse vsebine, ki smo jih spoznale, da boš imela dovolj časa, da jih ponotranjiš, osvojiš – in začneš dejansko živeti vsak dan.

Nedelja, 23. 10.

Praznovanje

nemenjena zgolj in samo – jupiiii, praznovanju (in presenečenju)! Totalno sproščeno, da ponosno pogledamo in pohvalimo tvoje zmage, preboje, uvide in seveda prisluhnemo vsemu, kar boš želela z nami podeliti.

Kaj pa cena potovanja?

Prispevek za 7 dni potovanja je 27 EUR. Investiraj vase, v svoje telo, ampak tokrat s totalno novim zavedanjem. Usmeritve in znanja, ki jih boš prejela, so preprosta in hkrati globoka, iz čisto drugačne perspektive. In verjemi, pomagala ti bodo razumeti, kaj in zakaj deluje dolgoročno, da se enkrat za vselej posloviš od odvečne teže.

Izberi pot, na kateri se boš LAHKOTNO POSLOVILA OD ODVEČNIH KILOGRAMOV – in to brez diet ter čudežnih (prehranskih) miksov.

V spodnja prostorčka vnesi svoje podatke in se prijavi. Po prijavi boš avtomatično preusmerjena na stran s podatki za plačilo.

Jupiiiii! Po prijavi boš preusmerjena na stran z vsemi podrobnostmi glede plačila.
Če bi imela kakršnekoli težave, pri prosim piši na lia@spremembavtebi.si.

Zakaj bi zaupala ravno meni?

Sem Lia in kot mnoge ženske sem velik del svojega življenja (pa energije in živcev) posvetila velikemu H (hujšanju). Po mnogih letih entuziastičnega lotevanja najrazličnejših diet, za katere sem komaj čakala, da jih bo konec, in serijskih neuspešnih hujšanjih, sem se pri 33-ih odločila, z dietami zaključila. Enostavno nisem več zmogla razočaranj in sem se sprijaznila, da bom pač vse življenje »bunka«.

 

Nehala sem se obremenjevati s seštevanjem kalorijami po principu inputa/outputa. Pritegnile so me meditacije, zdravljenje notranjega otroka, odpustila sem sebi in drugim, sprostila sem kopico enih zataknjenih čustev, ki jih nisem želela čutiti-. V tem procesu notranjega celjenja in čiščenja je povsem spontano in nepričakovano teža pričela kopneti. Začela sem čutiti – SEBE. Na zunaj se je to odrazilo v 20 kg manj (in novi garderobi, ker sem šla končno z veseljem po trgovinah z oblekami).

 

Na podlagi lastnih izkušenj sem se prepričala o tehle 3 dejstvih:

 • Diete dolgoročno ne delujejo – še tako jeklenemu na neki točki zmanjka samodiscipline.
 • Telo ti bo samo povedalo, katera hrana je zanj negovalna in koliko je dejansko potrebuje.
 • Bistveno je, da ugotoviš, katero čustva hraniš, ko ješ, pa veš, da v resnici ni lačno tvoje telo.

 

Zdaj vem, da lahko vsakomur – TUDI TEBI! uspe, da imaš telesno težo, pri kateri se v telesu počutiš sproščeno in lahkotno

Razumem, da si totalno bizi in te zanimajo še dodatne stvari, zato ti bom poskusila priti naproti z naborom tehle NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ IN ODGOVOROV – upam, da ti bodo v pomoč:

Komu je ta dogodek namenjen?

Namenjen je vsem ženskam, ki so v življenju dale čez kakšno dieto ali dve (ali več), sprobale kak pripomoček za hujšanje, se iskreno trudile, da bi shujšale, pa jim do zdaj še ni uspelo, kot bi si to želele. Vedo in čutijo, da predpisan jedilnik pri dieti dolgoročno ne reši zadeve, ker je vzrok, da jemo takrat, ko nismo zares lačni, drugje. In ko pridemo do tega vzroka, ko ga ozavestimo in razumemo, težo spustimo in odložimo lahkotno. Obenem začnemo čutit svoje telo in teža se skoraj čudežno (vsekakor pa brez silnih naporov) in spontano poštima. Vsem, ki začutijo, da si želijo tega občutka, vsem vam je namenjen ta dogodek.

Ali ni ta dogodek zelo podoben oziroma povsem enak kot vsi izzivi do sedaj?

Iz vsega srca ti zagotavljam, da ne. Res ne! Zakaj? Ker je to moje avtorsko delo, ki temelji izključno na mojih desetletja dolgih (oooo ja) izkušnjah s hujšanjem (oh, ta beseda na H!), odvečno telesno težo in vsem zraven in vmes. Predala ti bom svoje znanje, izkušnje, vse, kar sem sama sprobala in točno vem, kaj »pali« in kaj ne.

Joj, ne vem, če bom lahko vsak dan prišla v skupino v živo. Ali je potem vse izgubljeno?

Niti slučajno! Vsi webinarji in vsa vprašanja & odgovori, skratka vsa druženja te bodo počakali v naši ekskluzivni FB skupinici. Vsekakor ti seveda toplo priporočam, da ko se le lahko, pridružiš v živo, ker je tista živa skupinska energija res nekaj posebnega (in močnega!).

Do kdaj pa si bom lahko pogledala posnetke?

Posnetki bodo na voljo za ogled do petka, 04. 11. do polnoči.

Kaj potrebujem za udeležbo na dogodku?

Za udeležbo na dogodku potrebuješ računalnik, telefon ali tablico, internet, Zoom aplikacijo ali FB profil (uporabi, kar ti je ljubše oziroma kar že imaš), udoben prostorček, kjer boš imela čim več miru (kolikor pač gre) in to je to. Če si želiš kaj zapisat med webinarji, pa izberi kak tebi ljub (in lep) zvezek. Zakaj ljub in lep? Ker boš vanj potem ziher pisala s še večjim veseljem. Aja, pa odprto srce – da boš posrkala vso znanje in ga dala v prakso.

Kaj pa če nimam FB profila, pa bi rada prišla na dogodek

Ni problema, ker bo čisto cel dogodek potekal tudi prek Zooma! Link za Zoom povezavo dobiš na mail, poklikaš in že ti pomaham na ekranu! Je pa tudi res, da se znotraj varne FB skupinice spletejo podporne vezi in da je znotraj tako lepa in topla energija, da ti dobronamerno priporočam, da si ustvariš profil, namenjen samo tej skupini.

Nekaj drugega bi te še vprašala!

Odlično, piši mi na lia@spremembavtebi.si in z veseljem ti odgovorim!

“Mnenja strank”