Izjava o odgovornosti

Izjava o odgovornosti (Disclaimer) 

Različne oblike svetovanja in izobraževanja v okviru www.spremembavtebi.si ne sodijo med uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe.

 

Različna svetovanja in dogodki v okviru www.spremembavtebi.si v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja.

 

Svoje znanje in izkušnje, ki sem jih pridobivala pri različnih avtorjih in različnih programih, želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. 

 

V okviru ponudbe nudimo svetovanja ter organiziram dogodke, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda »zdravljenje« ali »zdraviteljstvo« je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oziroma (v)pogleda na stvarnost in nikakor  ne v smislu fizičnega ali psihološkega zdravljenja.

 

Za obisk svetovanja, izobraževanj oziroma dogodkov v okviru ponudbe v okviru www.spremembavtebi.si posameznik v celoti prevzema odgovornost.

 

V primeru dvoma, ali so svetovanja, izobraževanja oziroma dogodki v okviru www.spremembavtebi.si  primerni za vas oziroma osebo, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega), vam svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom.

 

S prijavo in udeležbo na moje svetovalne in izobraževalne programe ter dogodke se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

 

Mlajši od 18 let lahko na svetovanja in dogodke pridejo le v spremstvu staršev ali skrbnikov.