Kontakt & Lokacija

Kontakt:
mobi: 031 343 576
e-mail: lia@spremembavtebi.si

 

Podatki o s.p.-ju:
Transformalia, izobraževanje in svetovanje, Lia Janželj s.p.
Ulica Gradnikove brigade 6, 1000 Ljubljana
Podatki za plačilo: IBAN SI56 6100 0002 0722 069

Transformalia, izobraževanje in svetovanje, Lia Janželj s.p.
Ulica Gradnikovih brigad 6
1000 Ljubljana

Telefonski vir: 031 343 576
Preko maila: info@spremembavtebi.si

 

Podatki za plačilo:
IBAN SI56 6100 0002 0722 069

Pišite mi:

  Kje se nahaja Sprememba v tebi?

   

  Če potujete:

   

  z avtomobilom:

  •  iz obvoznice  izvoz Nove Jarše (Ljubljana – vzhod), pri drugem semaforju zaviješ desno, parkirišče je pri Mercatorju. Orientiraš se po pekarni, zraven nje so prostori fizioterapije, desno za vogalom pri prvem vhodu pa ti že maham!
  • iz centra Ljubljane – po Šmartinski cesti, pri semaforju nasproti Cityparka zaviješ levo, parkirišče je pri Mercatorju. Orientiraš se po pekarni, zraven nje so prostori fizioterapije, desno za vogalom pri prvem vhodu pa ti že maham!

   

  z avtobusom LPP:

  • številka 2 ali 7: smer Nove Jarše, izstopna postaja Žito, prečkaš cesto in že si pri Mercatorju. Orientiraš se po pekarni, zraven nje so prostori fizioterapije, desno za vogalom pri prvem vhodu pa ti že maham!
  • številka 12 oziroma 12D: smer Vevče (12) oziroma Podgorica (12D), izstopna postaja Žito, prečkaš cesto, in že si pri Mercatorju. Orientiraš se po pekarni, zraven nje so prostori fizioterapije, desno za vogalom pri prvem vhodu pa ti že maham!

   

  s kolesom:

  • Prikolesariš do Cityparka, prečkaš cesto in že si pri Mercatorju. Orientiraš se po pekarni, zraven nje so prostori fizioterapije, desno za vogalom pri prvem vhodu pa ti že maham! Tvoj dvokolesnik te bo, vestno zaklenjen, počakal čisto zraven studija (samo vhodna vrata stran). 

  Imaš še kakšno vprašanje? 

  Piši mi in potrudila se bom, da ti odgovorim čim prej.